Лого на политическа партия Български Гласъ

Алтернатива за България и Български гласъ ще се явят заедно на изборите

„Алтернатива за България“ и „Български гласъ“ ще се явят заедно на изборите. Това съобщи нечленуващият в парламентарна група депутат Николай Дренчев, един от основателите на „Алтернатива за България“

„Алтернатива за България“ и „Български гласъ“ ще се явят заедно на изборите. Това съобщи нечленуващият в парламентарна група депутат Николай Дренчев, един от основателите на „Алтернатива за България“, на брифинг в Народното събрание заедно с представители от двете формации. Част от хората, които участват в политическия проект, са и двамата депутатите, нечленуващи в парламентарна група,  Иво Русчев и Александър Арангелов, както и двама независими общински съветници.

Дренчев посочи, че те имат дълг към българските граждани и знаят какво очакват от тях. Това е да не ги занимаваме с дребнотемия, а напротив – по-малко партизанщина, повече професионализъм, повече обединение в името на народа с конкретните проблеми, които стоят пред страната и вълнуват българските граждани“, допълни Дренчев.

„Гласът на достойните българи не се чува. Той няма представителство нито в Народното събрание, нито в Европейския парламент, каза Георги Попов от „Български глас“. Гледайки резултатите от последните социологически проучвания,  виждаме, че същите стари са се наредили да влязат в един следващ парламент, което  обезсмисля и следващия парламент, и изборите, смята той.

БТА припомня, че през февруари след избора на председател на Столичния общински съвет четирима общински съветници бяха изключени от „Възраждане“. През февруари парламентарната група на „Възраждане“ изключи и трима депутати – Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев, защото от софийската организация на партията поискаха политическа отговорност от народните представители, които са номинирали тези представители в листата за общински съветници в София.

2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“