Лого на политическа партия Български Гласъ

Европа пред предизвикателства: Призив на "Български гласъ" за действия

Според Георги Попов, без внимание към индустрията и инвестиции в високи технологии, Европа рискува да се превърне в икономическа колония на Китай и Русия

Лидерът на политическа партия „Български гласъГеорги Попов изрази сериозни опасения за бъдещето на Европа, ако не се предприемат спешни мерки за справяне с миграцията и прекомерните „зелени“ политики, наложени от ЕС. Според него, без внимание към индустрията и инвестиции в високи технологии, Европа рискува да се превърне в икономическа колония на Китай и Русия, технологична на Америка и демографска на Африка.

Той подчерта необходимостта България да се присъедини към Еврозоната, но само когато е напълно готова за това. Относно членството на България в Шенген, лидерът на партията настоя за незабавно приемане, тъй като страната е изпълнила критериите още през 2011 г.

„Управляващата коалиция представя като голямо постижение влизането ни в Шенген по въздух и вода, но всички българи знаем, че това не е достатъчно,“ заяви той. „Ние от партия „Български гласъ“ ще формулираме ясно решение, което да защити достойнството на страната ни. България трябва да постави условие и да обвърже влизането си в Еврозоната с пълноправното приемане в Шенген.“

Призивите на „Български гласъ“ целят да привлекат внимание към тези критични въпроси и да предложат конкретни решения за защита на националните интереси на България.

2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“