Лого на политическа партия Български Гласъ

Изненадващият фаворит на изборите във Враца

  • 3 октомври 2023
  • 256 прегледа
  • Сподели

До този момент в предизборната кампания във Враца несъмнено се откроява една партия и това е “Български гласъ”.

Както самото регистриране на листата, така и безпрецедентното начало в първата нощ генерираха хиляди преглеждания на сайта ни и множество пожелания за успех в социалните мрежи. Хората в целият град обсъждат силната листа и многото разпознаваеми лица в нея. 

 Както вече споменахме, “Български гласъ” е нова партия. Създадена е от хора, които са разочаровани от партиите на промяната и дава пълна свобода на структурите по райони. Това е и основната причина Мирослав Ангелов да нареди листата си точно с тази партия.

Самата листа е изпълнена със силни участници, преобладават младите и активни хора, но има и няколко опитни кандидати, които изобщо не са за подценяване! Безспорно това е листа, която ще се бори за челните места в изборния ден.

Представяме всички 37 участници:

101 – Мирослав Ангелов е “архитектът” отговорен за събирането на листата на “Български гласъ” във Враца. Роден и израснал във Враца. Завършил СОУ “Христо Ботев” със специалност “Биология и химия”. Продължава образованието си в Русенският университет със специалност “Информатика”, но още след първи курс, на 18 години, започва собствен афилиейт бизнес и за няколко години го развива на национално ниво. Мирослав Ангелов е сред общинските съветници в последния общински съвет, като залага не на високопарни изявления пред камерите, а на това да разрешава проблемите на гражданите. На изборите преди 4 години постигна един от най-високите резултати въпреки незавидната си 27-ма позиция в тогавашната листа на малка местна коалиция. Миро е лидер на организираните фенове на Ботев Враца и е един от най-уважаваните хора в града, доказателство за което е самата листа пълна с хора, които през годините са отказвали на какви ли не партии. Семеен с едно дете.

102 – Цветомир Стоев завършва средно образование в Профилирана Езикова гимназия “Йоан Екзарх” Враца със специалност “Английски и немски език”.
Завършва юридически факултет на УНСС София и е адвокат от 2009 година до сега в голяма адвокатска кантора.
Семеен с две деца.

103 – Ивалина Николова е възпитаник на Механотехникума във Враца. Член е на Асоциацията на флористите в България. Има завършени всички образователни степени на “ Varna Flower School ”. Повече от 20 години е собственик на първата в града фирма за организиране и декориране на фирмени и лични събития “Парти център ИВ” ЕООД. Семейна с две деца и горда баба на цели четири внучета.

104 – Венелин Янков е завършил средното си образование в училище Авангард Враца, след което продължава обучението си в НСА “Васил Левски”. Отдава живота си на кик-бокса. Като състезател става 37 пъти републикански шампион, 4 пъти балкански шампион и има два бронзови медала от Европейски първенства. В момента е собственик и треньор на СК “Победа” където създава много нови шампиони. Развива и собствен бизнес. Живее на семейни начала с половинката си и има две деца.

105 – Георги Генов има средно специално образование от Механотехникума във Враца. Завършва висше образование магистърска степен в ЮЗУ Благоевград със специалност “Икономика, социален и здравен мениджмънт”. Собственик е на радио “Силвър”. В момента е и мениджър екип “ГРАВЕ” офис Враца. Семеен с четири деца.

106 – Вероника Георгиева е завършила средното си образование във Враца със специалност “Счетоводство и контрол”. Завършила е и един от най-престижните инвестиционни курсове. В момента работи за компания, занимаваща се с продажба на финансови услуги, като финансов консултант. Развива и семеен бизнес. Семейна с едно дете.

107 – Веселин Георгиев е роден и израснал в гр. Враца. Завършва средното си образование в ПГ ” Димитраки Хаджитошин” специалност – “Строителство и архитектура”. Завършва висше образование бакалавърска степен в Стопанска академия “Димитър А. Ценов” гр. Свищов със специалност “Аграрна икономика”. В момента се занимава със семеен бизнес. Женен с едно дете.

108 – Николай Методиев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в гр. Враца. Повече от 10 години работи във ВИК като инспектор в управлението. Коко е един от най-добрите футболисти на мини футбол в града. В момента е и треньор на малчугани в школата на Ботев Враца.

109 – Мария Костова е родена и израснала във Враца. Рекордьор в листата с три висши образования! Завършила е висше по право в ЮЗУ “Неофит Рилски”. Също там завършва и “Философия”. Третото си висше Мария завършва във ВТУ със специалност “Политология. Дипломация и национална сигурност”. В момента е собственик на застрахователен брокер “Джада консулт” ЕООД. Омъжена с две деца.

110 – Лилия Георгиева е IT специалист.  Завършва висшето
си образование в Софийски Университет “Св. Климент Охридски”,
специалност “Софтуерно инженерство”. В момента работи като софтуерен инженер. Занимава се успешно с медия и анализ на данни. Омъжена с едно дете.

111 – Владислав Климов завършва ПМГ Враца, а след това и медицинския университет в Плевен. Специалист по хирургия от май 2023г. Завършва второ висше – магистър “Здравен мениджмънт” в Свищов. Има множество сертификати от национални конференции и обучения в най-добрите клиники в България.
В момента гордо работи като хирург в МБАЛ “Христо Ботев” АД град Враца! Живее на семейни начала с половинката си и имат едно дете.

112 – Александър Владимиров е завършил средно образование в СОУ “Козма Тричков”. След това завършва висше образование със специалност “Спортен мениджмънт”.
Работил е като журналист в няколко телевизии.
През последните 12 години се занимава с футбол и е вицепрезидент на Българска Асоциация Мини Футбол. Има две деца.

113 – Николай Топалски завършва техническо средно образование в Механотехникума на град Враца. Занимава се с предприемачество. През последните три години развива детски парти център, а от година се занимава и с инвестиции и изграждане на фотоволтаични централи. Семеен с две деца.

114 – Соня Вътова получава средно образование в ПГ “Христо Ботев” гр. Враца, а след това и висше икономическо образование в УНСС гр. София със  специалност “Икономика и управление на промишлеността”. Втора магистратура завършва със специалност “Счетоводство и контрол” в ЮЗУ Благоевград. В момента работи в Първа инвестиционна банка. Има един син.

115 – Цветомир Цветков е роден и израснал във Враца, където завършва и средното си образование. Занимава се с предприемачество. Собственик е на заведение в идеалния център на града. Развива и друг малък бизнес. Семеен.

116 – Петя Петрова завършва средно специално образование в СОУ “Христо Ботев”. Получава бакалавърска степен по “Аграрна Икономика” от УНСС. Там завършва и магистър със специалност “Маркетинг”. Петя е собственик на Студио за Красота “Кокона”. Развива и малък семеен бизнес. Живее на семейни начала с половинката си, има едно дете.

117 – Цветомир Димитров завършва висше образование магистър “Застраховане и мениджмънт на търговската дейност” в Стопанска Академия “Д.А. Ценов” в град Свищов. Работи като Експерт “Автомобилно Застраховане” в ЗЕАД “Булстрад” – гр. Враца. Семеен с 2 деца.

118 – Павлин Миланов е завършил средното си образование в СПТУ по машиностроене гр. Враца. Собственик и управител на “Полинеза” ЕООД в хранително-вкусовата промишленост от 30 години. Семеен с две деца.

119 – Цветелин Цветков е родом от Враца. Завършва и средното си образование в града. Над 20 години работи като сътрудник в най-големия производител на алуминиевa, PVC дограма и фасади. Дългогодишен председател на фен клуб “Ботев Враца Завинаги”. Цветелин винаги е бил от феновете, които бранят честа на местния отбор не само във Враца, но и из цялата страна. Има една дъщеря.

120 – Пламен Петков завършва средното си образование в “Професионална гимназия по Търговия и ресторантьорство” гр. Враца със специалност “Икономика на промишлеността”. Висшето си образование е завършил в “Д.А. Ценов” гр. Свищов. Има бакалавърска степен по “Аграрна икономика” и магистърска степен по “Мениджмънт на търговията”. В момента живее и работи във Враца, като има собствена фирма, която се занимава с производство. Женен с три деца.

121 – Христо Христов е завършил средното си образование в ПТГ “Н.Й. Вапцаров”. След това получава бакалавърска степен с икономическа специалност от МВУ в Ботевград. В момента изучава магистратура в СА “Димитър А. Ценов” специалност “Финанси”. Управлява частен земеделски бизнес. Семеен с едно дете.

122 – Мариела Петрова има завършено средно техническо образование в ТМТЕ “Никола Йонков Вапцаров”. След това има едно завършено висше образование, степен специалист в МК “Проф. И. Митев” Враца, а след това и второ завършено висше във ВТУ “Св. св. Кирил и Методии” със специалност “Социални дейности”. Към момента работи в ДСП-Враца. Семейна с две деца.

123 – Наталия Йоцова е завършила средното си образование в СОУ “Отец Паисий” със специалност “Изобразително изкуство”. Висше образование по “Медицинска козметика” бакалавърска степен получава през 2009 година .От 2007 година работи в сферата на красотата като развива професията си с много допълнителни курсове и обучения. Семейно положение – обвързана с едно дете.

124 – Николай Николов завършва средното си образование в СОУ “Козма Тричков”.
В момента изучава висше образование в Аграрен университет-Пловдив. Взима дейно участие в семейния бизнес в голямата фирма “НИВЕГО”, която се занимава със земеделие, млекопреработка и други.

125 – Радослав Петков е завършил  “Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство” във Враца, а в момента изучава специалността “Зоо инженер” в Аграрен университет-Пловдив, степен бакалавър и е трети курс. Управлява семейната фирма, която се занимава с отглеждането на зърнено-житни, бобови и маслодайни култури.

126 – Христо Митов е роден във Враца. Завършва средно образование в СОУ “Александър Теодоров-Балан” град София. Ицо е легендарен вратар на Ботев Враца, а врачанската агитка е скандирала името му хиляди пъти. Има лиценз от УЕФА за треньор на вратари и в момента работи като треньор на вратарите в Ботев Враца. Има едно дете.

127 – Божидар Николов е завършил средното си образование в СОУ “Козма Тричков”. Тази година завършва и висшето си образование със специалност “Маркетинг” в Международно висше бизнес училище филиал Ботевград. В момента се занимава с малък собствен бизнес.

128 – Даниел Анев е родом от Стара Загора, понастоящем установен в гр. Враца.
Средното си образование е завършил в Спортно училище – Стара Загора, след което постъпва в армията за три години.

След военната служба завършва курс за “Управление в туризма” и специализира в Кипър. Има 8 годишен ръководен опит като помощник мениджър и отговорник в хотели от най-висок ранг.
По-късно заминава за Англия, където започва собствен бизнес като личен треньор в най-голямата фитнес верига на местния пазар.

Към настоящия момент продължава дейността си дистанционно от Враца, от където е жената до него и е отдаден в полагането на грижите по отглеждането на двамата си сина.

129 – Нели Иванчева завършва средно специално образование в гр. София в  Техникума по търговия и икономика, профил “Вътрешна търговия”. Има квалификация икономист – счетоводител. Притежава и развива собствен бизнес. Обвързана с две деца.

130 – Иван Иванов е родом от град Враца. Завършва средното си образование в СОУ “Христо Ботев”, след което е приет в Swiss Hotel Management School. Там придобива швейцарска диплома в сферата на хотелският мениджмънт. През 2007 емигрира във Великобритания, където работи за Marriott Hotels в продължение на 8 години, като достига до позиция на заместник ръководител на отдел. През 2014 придобива второ висше образование от Middlesex University London в сферата на информационните технологии. Веднага след това се връща в България, където в момента работи като IT поддръжка в две големи фирми.

131 – Любомир Луканов е най-младият в листата. Завършил е средното си образование в СОУ “Козма Тричков” Враца. Работи във семейния бизнес и е пример за трудолюбивост за всички млади хора.

132 – Тихомир Трайков е роден и израснал във Враца. Завършва средното си образование в същия град. В последните няколко години работи като застрахователен брокер.

133 – Цветомил Додев завършва средното си образование в Езикова гимназия град Враца. 10 години е живял в Маями, САЩ и се е занимавал с брокерство. Завършва висше образование със специалност брокер във Florida National University.

134 – Йордан Димитров е роден във Враца, където завършва и средното си образование. В момента развива няколко магазина в града и има малък бизнес в Белгия. Има едно дете.

135 – Нина Пенкова е друг млад участник в листата. Завършва средното си образование в спортното училище в град Враца. Има свидетелство за помощник треньор. Също така работи като козметик.

136 – Илина Василева е родена в Плевен и там завършва средното си образование. В момента живее във Враца и изучава педагогика във филиала на ВТУ.

137 – Наталия Пейчева е завършила средно образование с технологична специалност. В последните 10 години е управител на хранителен магазин. Има едно дете. 

2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“