Лого на политическа партия Български Гласъ

Обръщение на председателя на ПП “Български гласъ”

  • 18 април 2024
  • 150 прегледа
  • Сподели

Дойде време да направим желаната промяна лично, като всеки един от нас да направи избор да гласува.

Уважаеми честни и почтени български граждани, остават няколко дни до изборите!
Сигурен съм, че всички осъзнаваме положението, в което се намираме и знаем какво трябва да направим на 29 октомври 2023 г. Дойде време да направим желаната промяна лично, като всеки един от нас да направи избор да гласува.

На тези избори трябва да гласуваме, но не за някоя от познатите вече партии, които излъгаха доверието ни и откраднаха бъдещето ни. Трябва да гласуваме за нова партия! Защо нова ли? Защото старите и големи партии се сляха в едно, програмите им са различни, говоренето е различно, но действията и гласуването в парламента целят само още повече да ни заробят и да укрепят себе си във властта!
Промяната може да стане само когато им отнемем властта, когато сменим феодалните им кметове, които източват бюджетите на общините и захранват обръчите от фирми, подпомагащи със средства партиите ГЕРБ, ДПС, БСП, ДБ, ПП, Възраждане, ИТН!

Платените социолози пропагандират, че техните кандидати водят. От телевизионния екран ни облъчват от сутрин до вечер с известия за техните “ХУМАННИ” дейности. А е видно, че те обслужват чужди интереси, не нашите! Чрез хибридни атаки се опитват да внушат, че от нас нищо не зависи, за да свалят още повече избирателната активност и да спечелят и тези избори с малкото, но сигурни гласове на твърдите им ядра!

Нека на 29 октомври да гласуваме за кметове и общински съветници! Да използваме правото си на вот в подкрепа на нови хора в нови политически партии, които участват на тези избори с надеждата, че могат да направят за страната си нещо смислено и добро! Не е вярно, че нямаме избор! Винаги имаме избор да бъдем честни и откровени със себе си.

Да се доверим на хора, които познаваме. Да подкрепим хора, които не са ни измамили, защото личните качества имат значение. Ако някой, когото познаваме, не ни е разочаровал като човек, той няма да ни разочарова и като кмет или общински съветник.

Да гласуваме за хора, които са успели в професията или са създали и успешно управляват бизнеса си. Имаме нужда от нормалност и почтеност! Имаме нужда от споделянето на общи ценности. Днес имаме нужда от оптимистична теория за нашия народ!

Уважаеми честни и почтени български граждани, на тези избори има алтернатива на корупцията и липсата на почтеност в управлението и тя се казва
#ПП „Български гласъ“!

Гласувайте с № 12 в интегралната бюлетина!

Послепис: Иначе не го мислете, един ден, когато дойде момента, ние да решаваме: решенията взети от това правителство и този парламент ще бъдат ОТМЕНЕНИ, а техните имена заличени от историята както са го правили в древен Египет! ( Имената на злите, алчни и опозорени фараони са заличавани от стените на гробници и храмове)

2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“