Лого на политическа партия Български Гласъ

Политическа Партия “Български гласъ” пред Евроком

Политическа Партия “Български глас” пред Евроком: Изборът на СОС показва, че Сглобката на местно ниво се оказва клопка

„Ваня Григорова трябва да бъде председател на СОС!“ изяви лидерът на НП „Български глас“ Георги Попов в емисията „Делници“ с водещ Николай Колев.

Попов подчерта, че нашата партия проведе кампанията си практически без никакви средства. Той посочи, че всеки от нашите кандидати е финансирал участието си в местните избори със собствени средства.

Лидерът на НП „Български глас“ добави, че трябва да се отчита отговорността на двата големи политически играча, които влошиха обстановката, като доведоха до отчуждение на младите избиратели.

„Изборите в България не са честни, а частни,“ заяви кандидатът за кмет на район „Слатина“ Юлиян Андреев от НП „Български глас“ в предаването „Делници“ с водещ Николай Колев.

Андреев разкри, че изборите са били засегнати от скандал, след като излезе наяве, че заместник-министърът на електронното управление е заснел кодовете на избирателните машини си.

„Нека помним, че в Перник има около 1200 невалидни бюлетини. Вероятно съда ще реши, че това е незначително количество и няма да промени резултата, но е важно обществото да разбере истината,“ допълни Андреев.

2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“