Лого на политическа партия Български Гласъ

Призив за подкрепа на кандидатът за кмет на София г-жа Ваня Григорова

  • 1 ноември 2023
  • 57 прегледа
  • Сподели

Политическа партия „Български гласъ“ призовава своите членове и симпатизанти в София да гласуват на балотажа в неделя и да подкрепят кандидатът на БСП и „Левицата“, г-жа Ваня Григорова

Специален момент в политическата история на София се разгръща, като гражданите ѝ за първи път след 18 години имат възможността да изберат кмет, който не е кандидат на ПП ГЕРБ. Напрежението и неудовлетвореността от текущата управляваща партия са огледало на общественото мнение.

Устремяване към промяна

След провала на кандидата на ГЕРБ, Антон Хекимян, гражданите са свидетели на двама нови участници в политическата сцена – г-н Васил Терзиев от ПП „Продължаваме промяната“ и г-жа Ваня Григорова от БСП и „Левицата“.

Ролята на ПП „Български Гласъ“

В този контекст ПП „Български Гласъ“ изразява становището си, че липсата на адекватна социална политика е коренът на градските проблеми. Партията твърди, че хората трябва да бъдат в центъра на вниманието, а усилията на местната власт трябва да се насочат към удовлетворяване на техните основни потребности за сигурност и нормалност.

Подкрепа за балотажа

Председателят на ПП „Български Гласъ“, г-н Георги Попов, проведе конструктивен разговор с г-жа Ваня Григорова и изрази подкрепата си за предстоящия балотаж на 5 ноември. Той сподели вярата си, че София и софиянците заслужават по-добро управление, с фокус върху грижата за хората и тяхната сигурност.

Призив към гражданите

ПП „Български Гласъ“ прави активен призив към своите членове и симпатизанти в София да участват в балотажа и да подкрепят кандидатът за кмет на София, г-жа Ваня Григорова. „Гласувай! Всичко е във ваши ръце!“.

Така, ПП „Български Гласъ“ поема решителна посока, като се насърчава активното участие и гласуване на своите поддръжници, вярвайки в по-доброто бъдеще на София под ново лидерство.

2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“