Лого на политическа партия Български Гласъ

Първата Истинска Свободна Партия

  • 22 април 2023
  • 14 прегледа
  • Сподели

“Български глас” стана първата истинска свободна партия

С революционна промяна в устава си, ПП “Български глась” стана първата и единствена истински свободна и разкрепостена партия от не лидерски тип.

На двучасово Национално събрание в хотел “Елит” в гр. Перник, на което присъстваха над 300 членове, организацията излъчи ново ръководство. За председател бе избран  Георги Попов, а зам. председател стана Иванета Бонева.

Партията прие и безпрецедентни за България промени в устава, по силата на които областните координатори, заедно с общинските и регионалните сами определят състава на листите за парламентарните и местни избори. В състава им могат да влизат само хора, които са работили за каузата на партията и членуват в нея. По изключение може да бъде включено само едно лице от гражданската квота, и то с изричната санкция на областния координатор.

Изборът за състава на листите не подлежи на вмешателство от страна на централното ръководство, е записано още в партийния устав. Нововъведенията гарантират, че гласът на хората, работещи за каузата и интересите на България за първи път ще бъде чут, а път към голямата политика ще се дава само на личности, спечелили доверието на основните партийни структури, които са най-близо до народа.

2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“