Лого на политическа партия Български Гласъ

Златко Здравков

Кандидат за народен представител в 50-ото Народно Събрание и водач на листата в Плевен

  • Участва в Избори за Народно събрание 2024

Казвам се Златко Спасов Здравков, моят професионален път в митническата дейност започва през септември 1987 г., когато започнах да работя като митнически инспектор в Митница Свиленград. През следващите години напредвам в различни длъжности в тази област, включително старши митнически инспектор и главен митнически инспектор.

Сред моите основни отговорности са били началник на смяна на различни митнически постове, включително МП „ЖП. Гара“ и МП „Кап. Петко Войвода“ в Митница Свиленград, както и началник на сектор „Контрол по транзита“ и отдел „Административно-стопански“.

През 2011 г. намерих нова възможност за кариерно развитие. Оттогава работих като директор на „РД АА Ловеч“ и в различни длъжности в областта на митническия контрол в различни региони на страната, включително София и Благоевград.

От септември 2022 г. до март 2023 г. бях главен инспектор в дирекция „АРОК“ към АПИ, МРРБ. След това, на основание на чл.77 от Закона на дипломатическата служба, започнах да работя в Постоянното представителство на Република България към Европейския съюз в Брюксел.

Образованието ми включва магистърска степен по икономика, завършена през 1988 г. в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ в Свищов, както и допълнителни квалификации от висши школи в София. Получих дипломи по специалности като Международни икономически отношения и митническа политика, Мениджмънт и маркетинг, както и Финанси и кредит.

ПУБЛИКАЦИИ

Няма резултати, които да отговарят на търсенето ви.

Нулиране
2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“