Лого на политическа партия Български Гласъ

Марчело Ризов

Кандидат за народен представител в 50-ото Народно Събрание от Пловдив

  • Участва в Избори за Народно събрание 2024

Казвам се Марчело Стоянов Ризов и съм роден на 21 август 1961г. в град София. Живея и работя в град София. Женен. 

Моят професионален път е белязан със специализации и образование в сферата на сигурността. Имам звание полковник.

Завършил съм Висшето Народно Военно Строително Училище „Ген. Благой Иванов“ през 1984 г. със специалност ПГС, строителен инженер. Впоследствие съм завършил Академията на Министерството на вътрешните работи, първоначално факултет  „сигурност“, а впоследствие и факултет „полиция“. През годините съм участвал в редица специализирани курсове в областта на сигурността и защита на данните.

Моят трудов стаж преминава в сферата на сигурността. От 1984 до 2004г. работя в МВР в: „Военно контраразузнаване“, „ДАНС – София“ и ГДБОП-МВР, „Международен контратероризъм“, след което се пенсионирах от системата на МВР. В периода от 2005 до 2013г., работих като управител на холдинг, който включваше дейности в областта на туризма, строителството и сигурността. За времето 2014 до 2018г. ръководих отдел „Класифицирана Информация“ в „Топлофикация София” ЕАД. От 2020г. до настоящия момент работя в сферата на сигурността и защита на данните в Холдинг, включващ не банкови финансови институции.

Член съм на Международната Полицейска Асоциация – клон България (International Police Association – IPA) от 1996 година.

Във връзка с изпълнение на служебните си задължения, придобих опит и умения за работа с хора, за екипна отговорност и самостоятелно решаване на проблеми. Придобих и умения за работа при възникване на ситуации в конкурентна и екстремна обстановка. Имам непрекъснат стремеж за усъвършенстване на умения при изучаване и прилагане на новостите и за повишаване на образованието и професионалната квалификация. Притежавам умения за вземане на решения и тяхното прилагане в практиката.

ПУБЛИКАЦИИ

Няма резултати, които да отговарят на търсенето ви.

Нулиране
2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“