Лого на политическа партия Български Гласъ

Румен Христов

Представител на партия "Български гласъ"

  • Участва в Избори за Народно събрание 2024

Румен Христов (роден 01.09.1953 г. в гр. София) е опитен професионалист с богат опит и експертиза в правоприлагането и сигурността. Дългогодишната му кариера, обхваща различни роли в Министерството на Вътрешните работи и в частния сектор за сигурност. Усъвършенствал уменията си като оперативен работник в криминални разследвания, както и като главен експерт по борба с тероризма и директор по управление на кризи.

Заемал е ръководни позиции в ключови отдели като ДОТИ- МВР, ГД Гранична полиция и ГД Криминална полиция, бил е началник отдел КИАД (Координация и информационно-аналитична дейност) и главен експерт Управление на кризи в Областна Администрация на София област.
Румен Христов се отличава не само с високата си експертиза, но и с безупречната си репутация и здрава преценка за справедливост и честност.

Лидерските му качества заедно с високите му етични стандарти определено го представят като достоен за доверие бъдещ народен представител, като опитен професионалист в сферата на сигурността.

ПУБЛИКАЦИИ

Няма резултати, които да отговарят на търсенето ви.

Нулиране
2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“