Лого на политическа партия Български Гласъ

Таня Попова

Водач на листа за Народно събрание в изборите на 9 юни 2024.

Таня Попова
  • Участва в Избори за Народно събрание 2024

Казвам се Таня Георгиева Попова. Родена съм в град Добрич, където прекарах голяма част от детството си, оформяйки моите ценности и убеждения. Въпреки това, в момента живея и уча в град София, който представлява за мен не само място за образование, но и за развитие и възможности за реализация. Завършила съм средното си образование в ЧЕГ „Проф. Иван Апостолов“ в София, с отличен успех. Този период от моя живот ме научи на усърдие, целеустременост и ангажираност към постигането на високи резултати.

В момента съм студентка в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, където изучавам специалност „Право“. Този университет представлява за мен не само учебна институция, но и място за развитие на професионалните и личностни ми умения.

Стремежът ми към знание и разбиране на законите и правосъдието ме подтиква да преследвам високите си цели. Като млад политик в ПП “Български Гласъ” и активен гражданин, аз се ангажирам да работя за благото на обществото и за защита на правата на гражданите.

Вярвам в силата на диалога, сътрудничеството и ангажираността на младите хора в политическия процес. Моите цели включват създаване на по-справедлива и равнопоставена общност, в която всеки има равни възможности за развитие и постижения. С вяра и решителност се ангажирам с постигането на тези цели, убедена в силата на сътрудничеството и възможността да направим промяна за по-добро.

ПУБЛИКАЦИИ

Няма резултати, които да отговарят на търсенето ви.

Нулиране
2024 © Всички права запазени за Политическа Партия „Български Гласъ“